Zakelijk Sportnetwerk Oost: 1eNetwerkavond bij BW-Oost

Het is een feit! Het Zakelijk Sportnetwerk Oost is nu echt officieel van start gegaan met zijn eerste activiteit op maandagavond 2 november en begroeting van 45 nieuwe leden. Een zeer gezellige en inspirerende netwerkavond bij ons lid BW-Oost in Doetinchem.

Vanaf 18.00 uur werden de in totaal ongeveer 70 gasten verwelkomd door het bestuur en een paar vrolijke dames, geregeld door Henk Knipping van BW-Oost.

Robin’s koffie zorgde, net als de andere alcoholische versnaperingen van Wijnhandel Schoemaker en de Berendhaus Group, gelijk voor de eerste vrolijke noot. Deze werd opgevolgd door een heerlijk winterbuffet verzorgd door De Lange Waard uit Zeddam.

De echte noten van de avond werden verzorgd door de mooie stem en gitaarmuziek van de jongelui Knipping en Lukassen. Een absolute aanrader voor een feest.

Na het eten heeft Dirk Odolphy van BW-Oost ons verteld over het bedrijf en wat zij kunnen betekenen voor alle leden. Heeft u vragen op het gebied van verzuim onder medewerkers dan kunt u Henk, Dirk of Peter Kuiper gerust eens aanschieten tijdens een volgende bijeenkomst.

Hierna volgde het klapstuk van de avond. Het verhaal van Tristan Hoffman, één van de ploegleiders (in totaal zijn het er zeven) van de Tinkoff-Saxo wielerploeg met onder andere de huidige wereldkampioen Peter Sagan en Alberto Contador. Erg boeiend en inspirerend te horen wat er allemaal schuil gaat achter een wielerploeg waar velen van ons vooraf geen weet van hadden. Een enorme voorbereiding voor elke koers met een zeker zo grote logistieke operatie voor, tijdens en na afloop van de races. Tel daar bij op de vele reizen die de mensen maken, de individuele karakters binnen het team en de medische controles en je bent verzekerd van genoeg verhalen om een week mee te vullen. Ook als ambassadeur van “Kanjers voor kanjers” en met de jaarlijkse “Tristan Hoffman Challenge” kwam het goede doel, dat Zakelijk Sportnetwerk Oost ook nastreeft, uitgebreid aan bod.

Tot slot werden alle 45 nieuwe leden welkom geheten bij het Zakelijk Sportnetwerk Oost en gingen de toespraken vanzelfsprekend over in een gezellige netwerkavond die tot 22:30 uur duurde.

Als bestuur kijken wij met genoegen terug op deze avond en zien wij de volgende activiteiten op maandag 14 december aanstaande van 12.00 -14.00 uur bij Carpe Diem en maandagavond 15 februari 2016 met vertrouwen tegemoet. Zet deze data alvast in uw agenda, dan stellen wij weer een mooi programma samen.