Kanjers voor Kanjers beloond!

Maandag 6 juni, tijdens de laatste netwerkavond van het seizoen van de Stichting “Zakelijk Sportnetwerk Oost” bij ‘t Lohr in Voorst, hebben zij “Kanjers voor Kanjers”een check uitgereikt van € 1.000,=.
Geld dat zal worden ingezet om met name kinderen met een beperking in de Achterhoek een kans te geven om te sporten dan wel te bewegen.
Net als “Kanjers voor Kanjers” zich inzet voor beweging doen de sponsoren van het “Zakelijk Sportnetwerk Oost” dit ook.
Middels dit nieuwe zakelijke netwerk worden de sponsoren van sportverenigingen in de Achterhoek bij elkaar gebracht in één netwerk met als overeenkomst: de liefde voor de sport.

Op deze laatste netwerkavond waren de weergoden ons zeer gunstig gezind. De opkomst was groot en veel leden waren in gezelschap van hun partner, waardoor de sfeer nog beter werd. Na een kop koffie op het terras werden we binnen verwelkomd door  voorzitter Lars Timmermans, die alle activiteiten van het afgelopen seizoen nog even de revue liet passeren: begonnen bij BW-Oost met spreker Tristan Hofmann, daarna kerstbijeenkomst bij Carpe Diem, verder een bezoek aan de volleybalwedstrijd Orion – Dynamo Apeldoorn,  toen naar Min 40celsius in Varsselder en naar Only for Men in Doesburg, waar Peter Hofstede en Martine Zuil ons meenamen in het wel en wee van De Graafschap. Daarna nam gastheer Danny Piepers het woord en vertelde over de vele recreatieve mogelijkheden die ’t Lohr te bieden heeft. Aansluitend konden we genieten van de barbecue. Hier werd, onder het genot van een drankje, dankbaar gebruik van gemaakt. Daarna kwam het sportieve gedeelte aan de beurt. De hele groep kreeg op de “green” uitleg en advies van Marinus Schieven om zo goed mogelijk te presteren. De groep werd door Marinus lekker door elkaar gehusseld in kleine groepjes, waardoor we elkaar beter leerden kennen en het netwerken goed tot zijn recht kwam. Na het golfen moest natuurlijk gedronken worden op het resultaat en werden de prijswinnaars bekend gemaakt. Dat het daarna nog lang gezellig was buiten op het terras spreekt voor zich. We kunnen terugzien op een zeer geslaagde en gezellige netwerkavond als sluitstuk van het seizoen 2015 – 2016.