Infranology b.v.

Infranology, innovator en producent in de infrastructuur, is een jong en innovatief bedrijf gevestigd in het oosten van het land. Infranology heeft zijn productenlijn zorgvuldig samengesteld. Hierbij is niet alleen gekeken naar het product maar ook naar de toepassing in verschillende situaties.

Door een jarenlange EXPERTISE en intensieve studie van de materie waarbij het samenwerkt met zowel producenten als afzonderlijke specialisten is Infranology in staat om kwalitatief hoogwaardige producten en oplossingen aan te bieden voor de markt.

Infranology levert MAATWERK, denkt mee en voert uit. In de visie van Infranology moet je niet alleen kijken naar het product maar ook naar de verwerking van het product in diversen situaties. Infranology staat in het TOTAALPAKKET garant voor de kwaliteit van het werk. Infranology wordt geraadpleegd door architecten, adviesburo’s, overheden en aannemers. Ons streven is om een kwalitatief goed product op de markt te zetten dat voldoet aan de wensen en eisen van onze klanten.

Infranology b.v.
Riezenweg 5
7071 PR Ulft

T: 0315-654883
W: http://www.infranology.nl/
E: info@infranology.nl