Businessclub SDOUC te Gast bij Kaak Group

Op maandag 6 november 2017 was de Businessclub SDOUC Ulft te gast bij Kaak in Terborg

Na een gastvrij ontvangst konden de ruim 50 gasten genieten van een uitstekend driegangdiner verzorgd door het team van Benny Meijer

Tijdens het diner nam Ed Fenneman ons mee in de historie van Kaak, een indrukwekkend verhaal van verleden naar heden met onder meer de doelstellingen en de groei van het bedrijf in binnen en buitenland. Kaak groep biedt inmiddels op basis van meer dan 100 jaar ervaring bakkerijbedrijven uit de hele wereld de apparatuur die ze nodig hebben voor de productie van vele soorten bakkerijproducten. De ervaren baktechnologen van de Kaak Groep blijken nauw betrokken bij de installatie en ingebruikname van de apparatuur en zorgen voor een optimale afstelling daarvan. Hieruit bleek dat Kaak naast een belangrijke regionale speler voor werkgelegenheid aan meer dan 400 medewerkers leading is op haar vakgebied ver buiten Nederland.   Meer informatie op kaakgroup.com.

Daarna bedankte voorzitter Aloys Harmsen de heren Ruud Kettering en Theo Derksen van de Terborgse Handels Onderneming voor de aangeleverde meubels voor in de Businessclubruimte en Frank Visser van Arendsen Staalbouw voor de materialen.

Frans van Elk van Consign Bouwtechnisch Adviesbureau en Frans Jansen van de IJsselstroom werden als (her)nieuwd Businessclublid met een heerlijke wijn van Bob`s Wijnhandel Schoemaker.

Hierna volgde een presentatie door Juliette Hofman, directeur DRU over sport, business en cultuur waarbij ze ons een duidelijk beeld gaf van het verleden, de doelstellingen en de actuele plannen. Tevens werd de Businessclub SDOUC uitgenodigd voor een buffet in het nieuwe Uohrlokaal (Ketelhuis), aansluitend een optreden van Javier Guzman op 18 maart 2018 en een naborrel in het schaftlokaal.

Na het diner was er een interessante rondleiding door de zeer ervaren Ed Fenneman en zijn collega door de fabriek met uiteraard een bezoek aan onder meer de 3D Metaalprinter.

Tot slot overhandigde de Businessclub SDOUC als dank een cheque aan Ed Fenneman van €750, – bestemd voor Bake for Life, een geweldig initiatief waarbij bakkerijen worden gebouwd in Oeganda en Kenia, ondersteund Kaak Group  (bakeforlife.nl).